Insamling av e-postadresser

Publicerad söndag 7 maj, 15:11

Svensboda Samfällighetsförening och Svensboda Natur och Fritidsförening har register över sina medlemmar där information om fastighet, ägare och kontaktuppgifter sparas. Detta för att kunna skicka ut medlemsinformation och fakturor. Mer information om hur föreningen hanterar personuppgifter hittar du här. Observera att det åligger föreningens medlemmar att själva informera föreningarna vid byte av fastighetsägare eller adressändring.

Insamling av e-postadresser

Från och med hösten 2021 kommer Svensboda Samfällighetsförening och Svensboda Natur & Fritidsförening också samla in e-postadresser till föreningarnas medlemmar. Syftet med insamlingen är att på ett snabbare och effektivare sätt kunna nå ut med information. I samband med att uppgift om e-postadress lämnas är det också möjligt att godkänna att föreningens fakturor skickas digitalt vilket skulle spara utgifter för porton. Du hittar formuläret för insamling av e-postadresser här.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.
www.svensboda.se/admin